Categories: Uncategorized

by Fabienne van 't Kruijs

Share

Categories: Uncategorized

Bart van Luijk &
Joep van den Eijkel

Delen

Uw partner voor succes in de Nederlandse drogist- en apothekersmarkt!

Bent u een fabrikant die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om uw producten te distribueren in drogisten en apotheken? Zoek niet verder! Holland Sales Service is hét verkoopteam dat gespecialiseerd is in het bezoeken van deze belangrijke retailers. Laat ons vertellen over een van onze succesverhalen om u te laten zien hoe wij uw merk naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Stelt u zich eens voor:

U heeft een geweldig product ontwikkeld dat een oplossing biedt voor handen, voeten en knieën. U wilt dit product graag introduceren op de Nederlandse markt maar hoe pakt u dit aan? Dit is waar Holland Sales Service in beeld komt.
Een van onze klanten bevond zich in precies dezelfde situatie als u. Zij hadden een uitstekende probleemoplossend producten voor handen, voeten en knieen maar hadden moeite om het distributienetwerk op te bouwen in zelfstandige drogisten en apotheken. Zij namen contact met ons op en wij zijn meteen aan de slag gegaan.

Dankzij ons ervaren verkoopteam hebben wij ervoor gezorgd dat dit product binnen slechts 2 jaar verkrijgbaar was bij maar liefst 88,3% van de zelfstandige drogisten en apotheken in Nederland. Dit resultaat was ongekend en heeft onze klant een enorm concurrentievoordeel opgeleverd.

Hoe hebben wij dit voor elkaar gekregen?

Het is simpel. Naast ons toegewijde verkoopteam heeft onze klant er ook voor gezorgd dat wij de beschikking kregen over aantrekkelijke en duurzame schapmaterialen, toonbankdisplays en vloerdisplays. Deze materialen hebben ons geholpen om extra aandacht op de winkelvloer te verkrijgen. Ze dienen als blikvangers en trekken de aandacht van potentiële klanten.
Deze POS materialen waren zo ontworpen om deze producten op de best mogelijke manier te presenteren. Ze zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en zorgen ervoor dat zij opvallen tussen de concurrentie. Met onze toonbankdisplays en vloerdisplays creëren wij een onweerstaanbare visuele impact, waardoor de producten direct in het oog springt en de aandacht trekt van elke klant die de winkel binnenloopt.

Bij Holland Sales Service begrijpen wij de unieke uitdagingen en kansen binnen de drogisterij- en apothekersmarkt. Ons ervaren verkoopteam beschikt over diepgaande kennis van deze sector en heeft sterke relaties opgebouwd met talloze winkeliers in het hele land. We weten precies hoe we uw product op de juiste manier kunnen presenteren om maximale zichtbaarheid en verkoop te genereren. Het succesverhaal van onze klant spreekt boekdelen. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Holland Sales Service. Samen kunnen wij uw merk laten groeien en uw producten de aandacht geven die ze verdienen in de Nederlandse markt.

Bel of mail met Fabienne van ’t Kruijs 06-53644622 [email protected]

Laat je gegevens achter

Aanmelden nieuwsbrief

Vergelijkbaar nieuws

  • Uw partner voor succes in de Nederlandse drogist- en apothekersmarkt! Bent u een fabrikant die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om uw producten te distribueren in drogisten en apotheken? Zoek niet verder! Holland Sales Service is hét verkoopteam dat gespecialiseerd is in het bezoeken van deze belangrijke retailers. Laat ons vertellen […]

  • Op zoek naar een effectieve manier om de distributie van uw producten bij de grootste sportkantines in Nederland uit te breiden? Dan is Holland Sales Service de partner die u nodig heeft! Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van snacks en dranken, kunnen wij u helpen uw doelen te bereiken. Onze diensten omvatten onder […]

  • Bestel zonder kosten het boek 'Samen LOL maken voor meer Blije klanten'. Bespreek met je team elke week een voorbeeld en maak van 2023 een topjaar!

  • Welkom op de vrijdagmiddag Verrassing, het online Open Huis van Holland Sales Service dat voor iedereen die het weten wil, ongeacht je leeftijd van 3 tot max 4 uur online vanuit Studio Aalsmeer plaats heeft.