Categories: News

by Fabienne van 't Kruijs

Share

Categories: News

Bart van Luijk &
Joep van den Eijkel

Delen

Op zoek naar een effectieve manier om de distributie van uw producten bij de grootste sportkantines in Nederland uit te breiden? Dan is Holland Sales Service de partner die u nodig heeft! Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van snacks en dranken, kunnen wij u helpen uw doelen te bereiken.
Onze diensten omvatten onder andere het uitvoeren van een verkoopronde bij de grootste sportkantines in Nederland. Hierbij gaan wij actief op zoek naar nieuwe verkooppunten en zorgen wij ervoor dat uw producten optimaal gepresenteerd worden. Onze ervaren verkoopprofessionals weten precies hoe ze uw producten moeten aanprijzen en hoe ze uw potentiële klanten kunnen overtuigen.

Maar wat zijn nu eigenlijk de resultaten van onze aanpak?

Uit onze laatste verkoopronde in maart 2023 blijkt dat wij maar liefst 809 afspraken hebben weten te maken bij 898 potentiële klanten. Een score van maar liefst 90,1% afspraken die werden gemaakt. Dit heeft geresulteerd in 416 orders voor Duvel Moortgat, waarbij wij een orderscore van 51,4% hebben weten te behalen.

Voor Liefmans Fruitesse hebben wij goede resultaten behaald. Want wij hebben de distributie uitgebreid met maar liefst 16%. Hierdoor hebben wij er voor gezorgd dat Liefmans bij meer sportkantines in Nederland verkocht worden.

Maar we zijn nog niet klaar!

Na de zomerstop gaan wij weer op pad en we zijn nog op zoek naar partners.!

Wilt u ook profiteren van onze expertise en ervaring in de verkoop van snacks en dranken bij sportkantines? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw distributie te verbeteren en uw omzet te verhogen. Met Holland Sales Service als uw partner in de verkoop, kunt u altijd rekenen op de beste resultaten. Bel met Fabienne van ‘t Kruijs 0252-626279 of 06-53644622.

Laat je gegevens achter

Aanmelden nieuwsbrief

Vergelijkbaar nieuws

  • Uw partner voor succes in de Nederlandse drogist- en apothekersmarkt! Bent u een fabrikant die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om uw producten te distribueren in drogisten en apotheken? Zoek niet verder! Holland Sales Service is hét verkoopteam dat gespecialiseerd is in het bezoeken van deze belangrijke retailers. Laat ons vertellen […]

  • Op zoek naar een effectieve manier om de distributie van uw producten bij de grootste sportkantines in Nederland uit te breiden? Dan is Holland Sales Service de partner die u nodig heeft! Met onze jarenlange ervaring in de verkoop van snacks en dranken, kunnen wij u helpen uw doelen te bereiken. Onze diensten omvatten onder […]

  • Bestel zonder kosten het boek 'Samen LOL maken voor meer Blije klanten'. Bespreek met je team elke week een voorbeeld en maak van 2023 een topjaar!

  • Welkom op de vrijdagmiddag Verrassing, het online Open Huis van Holland Sales Service dat voor iedereen die het weten wil, ongeacht je leeftijd van 3 tot max 4 uur online vanuit Studio Aalsmeer plaats heeft.