Het CRM van Holland Sales Service

Een adresboekje is een papieren database. Het is zo goed als de gegevens die jij opschrijft van de Mensen die jij zo nu en dan een bericht wilt sturen of wilt bellen of bezoeken. Bij een CRM bewaar je deze gegevens online en kun jij met een druk op de knop alle Mensen hetzelfde bericht sturen. Het CRM van Holland Sales Service gaat nog iets verder omdat er verschillende  Mensen in staan die met elkaar te maken hebben. Bijvoorbeeld een fabrikant die salespromotors van Holland Sales Service inhuurt om de winkels in het land persoonlijk te laten bezoeken om producten te kopen om deze in de winkels zo verrassend te presenteren dat de consument deze koopt.

Niet om het moeilijk te maken, bestelt de winkel zodra de voorraad op is nieuwe producten bij de groothandel. Op de consument na staan alle partijen (fabrikant – groothandel – winkel en de HSS-salespromotor) in het CRM van Holland Sales Service.

Dankzij de actualiteit van het HSS-CRM kan naar iedereen met een druk op de knop een bericht worden verstuurd en de gegevens worden verwerkt en worden vergeleken:

  • Actiebereidheid filialen en zelfstandige verkooppunten
  • Bereikbaarheid op het adres, beeldbellen, e-mail, sociale media, telefoon
  • Distributie per product, van het hele assortiment
  • Geplaatste promotiematerialen
  • Omzetgegevens per productgroep (winkel, groothandel, salespromotor)
  • Omzet per kanaal, regio, rayon, provincie en heel Nederland
  • Schapmetrages

Met andere woorden Holland Sales Service is de optelsom in Mensen en hulpmiddelen die (bijna) alles weten, vaak het snelste iets weten dankzij haar leergierige salespromotors, nieuwsgierige klanten en resultaatgerichte teams.

Holland Sales Service Talentschool: training

Kampioen worden & blijven

Training helpt om het voor de klant het elke dag nog beter te doen. De Holland Sales Service Salespromotors maken elke 3 weken een pitstop en krijgen elk kwartaal ‘een grote beurt’.
Het draaiboek en trainersinstructie voor de klant zijn de praktische hulpmiddelen. Het trainen van jullie verkoopkanaal zorgt voor enthousiaste verkopende medewerkers op de verkooppunten. Bart van Luijk is architect van de Holland Sales Service talentschool.