Home Supermarkten Supermarkten

Supermarkten

Supermarkten, wat is daar nog mogelijk?

De afname van zelfstandige supermarkten door overnames (lees Jumbo) is aanzienlijk.

Acties en placements

Holland Sales Service merkt echter ook, dat bij supermarkten nog veel “off the record” gerealiseerd kan worden. Bijvoorbeeld het verkrijgen van een second placement op de winkelvloer of kopstelling. Het extra laten inkopen van producten op basis van een actie en daarmee een display of kopstelling opbouwen. Tevens bereiken wij mooie resultaten wanneer we in een intekenweek de inkoper bezoeken om hem te enthousiasmeren toch voor die display in te tekenen. We zien aan de resultaten dat dit een wezenlijk verschil maakt in het aantal intekeningen. Omdat wij de sociaal-demografische kenmerken van deze adressen kennen, zijn onze vertegenwoordigers uitstekend in staat om lokale acties af te spreken, afgestemd op juist die ene supermarkt.

Naast  deze extra verkoopmogelijkheden is het ook belangrijk dat uw promotie en/of schappresentatie optimaal wordt ingezet. Staat uw afgesproken display op de juiste plaats, staat deze überhaupt op de winkelvloer, of is de inhoud verdwenen in het schap? Staan uw producten wel conform het schappenplan zoals dat is afgesproken met het hoofdkantoor in het schap? Laat u het winkelpersoneel uw promotiematerialen plaatsen of houdt u het zelf in de hand?

Maatwerk

Graag willen wij met u in een persoonlijk gesprek onze recente ervaringen delen en met u een maatwerk-oplossing vinden voor uw situatie.


 2nd placement Page Kussenzacht met actie consument

Opbouw 2nd placement Page Kussenzacht met actie consument

Inverkoop 2nd placement display Huggies Little Swimmers

Inverkoop 2nd placement display Huggies Little Swimmers

Inverkoop en plaatsing 2nd placement kopstelling Colgate Max White One

Inverkoop en plaatsing 2nd placement kopstelling Colgate Max White One