Home Sportkantines Sportkantines

Sportkantines

Vanaf 2000 hebben wij ons gespecialiseerd in het bezoeken van sportkantines. Wij hebben de adressen met het hoogste potentieel in kaart gebracht. Per kantine kennen we de omzetpotentie maar ook het aantal leden of bezoekers. Gebaseerd op deze cijfers bezoeken wij in Nederland uitsluitend op afspraak de 1500 meest bezoekwaardige kantines ( voetbal- , hockey- en multisportkantines ).

Wij meten viermaal op jaarbasis de verkoopcijfers van o.a. zoetwaren, snacks, sportdranken, frisdranken, disposables.

Op basis van deze gegevens schrijven wij ons verkoopplan op maat. Doelstellingen zoals distributieuitbreiding en verbreding, leidend tot meer omzet, leggen we van tevoren vast in samenspraak met de opdrachtgevers. Tevens kijken wij naar die kantines die naast sportkantine ook plek bieden voor naschoolse opvang of functioneren als café/restaurant. Deze kantines zijn extra interessant omdat zij vaker en langer open zijn.

Naast het op maat gemaakte verkoopplan gebaseerd op ROI zorgen wij ook voor de uitvoering hiervan. Onze gespecialiseerde verkoopbuitendienst kan het verschil maken om niet alleen uw product op distributie te krijgen maar ook op distributie te laten blijven. Wij kennen de inkoper. Maar wat belangrijker is: de inkoper kent ons als betrouwbare handelspartner.

Aanvullend aan een verkoopronde verzorgen wij ook telefonisch verkoopactiviteiten in dit kanaal. Doordat ons adressenbestand zeer frequent wordt geüpdatet kunnen wij accuraat en effectief werken.

Om duidelijk te maken wat dit voor uw product kan betekenen, maken wij graag een persoonlijke afspraak.


 2nd placement KitKat 4-finger

Cilinderdisplay 2nd placement KitKat 4-finger

 display Nestlé Chocolade

Plaatsing permanente display Nestlé Chocolade