Home Drogist & Apotheek Drogist & Apotheek

Drogist & Apotheek

Wat zijn uw mogelijkheden?

Bij zowel de apotheek als de drogist is er veel veranderd in de afgelopen jaren. Het aantal zelfstandigen is sterk afgenomen. Dat is geen nieuws. De zelfstandigen die zijn overgebleven zijn wel de storm-bestendigen. Deze zelfstandigen zijn op zoek naar manieren om zichzelf te onderscheiden van de filiaalbedrijven. Zij realiseren in het algemeen goede omzetten. En daarmee zijn zij interessant voor uw producten. Wij monitoren deze adressen wekelijks, weten wat de schapmetrages zijn, de distributie van diverse productsoorten, actiebereidheid en  inkoopmogelijkheden.

Samenwerking

Doordat wij met alle groothandels nauw samenwerken worden wij gezien als een betrouwbare handelspartner. Ook door onze kennis van sociaal-demografische kenmerken die relevant zijn voor de drogisten en de apotheken kunnen wij gericht een effectief verkoopplan schrijven en laten uitvoeren.

Op basis van de relatie die onze gespecialiseerde buitendienst heeft verworven bij de inkopers, zijn zij in staat om uw product op distributie te krijgen. Want zoals onze klanten weten: al staat uw product in het schappenplan, dat betekent nog niet dat uw product op distributie ligt! Onze kennis van deze doelgroepen is door meer dan 20 jaar ervaring meer dan uitstekend te noemen.

Maatwerk

Hoe wij onze kennis en kunde ten dienste kunnen stellen aan u, lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.


ap_iwhite

Inverkoop en directe plaatsing IWhite

apo_800x492_100047

Product exposure en toonbankdisplay bij apotheek

Optimalisatie distributie in schap bij drogist

Optimalisatie distributie in schap bij drogist